Instellingen EAN Mobile wanneer je in meerdere praktijken werkt

Instellingen in EasyNurse Mobile wanneer je als verpleegkundige in meerdere praktijken actief bent

Wanneer je als verpleegkundige in meerdere praktijken actief bent, is het raadzaam een duidelijke naam te geven aan de praktijken waar je werkt. Op die manier kan je zorgen of nieuwe patiënten onmiddellijk in de juiste praktijk toevoegen.
Klik in EasyNurse Mobile onderaan naar het hoofd-icoon en scroll naar beneden, waar je het overzicht van jouw collega’s ziet.

Via het ‘+’ teken naast de praktijk krijg je een overzicht van alle actieve verpleegkundigen in deze praktijk. Klik op het potloodje naast de praktijknaam. Je kan nu zelf een duidelijke naam ingeven. Nadat je de praktijknaam ingeeft, klik je op het vinkje zodat dit bewaard wordt.

Deze naam hoef je slechts 1 keer in te brengen. Wanneer je later een nieuwe zorg of patiënt toevoegt kan je duidelijk voor welke praktijk je dit doet.

By | 2017-11-14T16:34:49+00:00 14 November 2017|