Ik ben arts 2018-06-04T21:14:02+00:00
Loading...

Ik ben arts

vzw verpleging aan huis

Peter Benoitstraat 48
9100 Sint-Niklaas

T 03 776 60 01

home  email  facebook

facebook

Werkt u in opdracht van een voorziening voor personen met een beperking, een service flat of woonzorgcentrum, of een herstelbedrijf?

U kan uw patiënten met een gerust hart aan onze zorgen toevertrouwen. Vzw Verpleging aan Huis heeft immers een goed georganiseerd team dat aan iedere specifieke zorgvraag tegemoet kan komen. Onze thuisverpleging is actief in zowat het ganse Waasland (groot Sint-Niklaas, Beveren, groot Sint-Gillis, Stekene) maar ook in de omgeving van Lokeren, Zele, Hamme en Waasmunster.

Elke regio heeft een vast team van verpleegkundigen en ieder team heeft een teamverantwoordelijke die geldt als aanspreekpunt.

REFERENTIEVERPLEEGKUNDIGEN

Iedere verpleegkundige besteed veel aandacht aan zijn / haar vaardigheid en competentie als verpleegkundige. Enkele van onze collega’s hebben een beroepstitel als referentieverpleegkundige verworven. De referentieverpleegkundige is een verpleegkundige met een specifieke bijkomende opleiding in een welbepaald domein van de verpleging.
Collega’s verpleegkundigen kunnen op hun gespecialiseerde diensten een beroep doen.
Een tussenkomst van de referentieverpleegkundige kan gaan van eenvoudig telefonisch advies, het opzoeken van bepaalde specifieke informatie, doorverwijzen of terplaatse komen bij de patiënt.

SOCIALE DIENST

De zorg naar de patiënten toe wordt aangevuld door onze sociale dienst. Deze volgt patiënten op tijdens hun verblijf in het ziekenhuis. Daarnaast kan de sociale dienst de patiënt helpen bij het vragen van tegemoetkomingen en het gebruik van medische hulpmiddelen. Klik hier voor meer info.