Ik ben patiënt 2018-06-04T21:12:28+00:00
Loading...

Ik ben patiënt

vzw verpleging aan huis

Peter Benoitstraat 48
9100 Sint-Niklaas

T 03 776 60 01

ikben-7ikben-7 ikben-7

facebook

Werkt u in opdracht van een voorziening voor personen met een beperking, een service flat of woonzorgcentrum, of een herstelbedrijf?

Heb je tijdelijk of permanent verpleegkundige zorg nodig? Of ken je iemand die hiernaar op zoek is? Voor specifieke verpleegkundige zorgen, of zorgen bij chronische aandoeningen kan je steeds terecht bij vzw verpleging aan huis.

Op de contactpagina vind je alle gegevens om ons te contacteren.

VERPLEGEN IS ONS VAK!

vzw verpleging aan huis is een onafhankelijke en erkende organisatie die vnl. in groot-Waasland professionele thuisverpleging organiseert, coördineert en uitvoert. Dankzij meer dan 150 toegewijde thuisverpleegkundigen zijn wij in staat om tegemoet te komen aan de meest uiteenlopende vragen inzake thuisverpleging.
Vele van onze medewerkers hebben zich in specifieke soorten verpleging gespecialiseerd (bvb. diabetes, wondzorg, pijnverpleging, palliatieve zorg, …).

ZORG OP VOORSCHRIFT

Het is belangrijk dat we de aard van de verpleegkundige zorg samen met uw arts bespreken. Hij/zij dient deze immers voor te schrijven, zodat ook de terug betaling via de mutualiteit gegarandeerd is. Sommige bezoeken van onze verpleegkundige zijn echter voor eigen rekening. Maar daarover – en veel méér – word je door onze diensten correct én volledig geïnformeerd.

SOCIALE DIENST

Vzw verpleging aan huis streeft ernaar dat de patiënt zo zelfredzaam mogelijk blijft. Hierin speelt onze sociale dienst een cruciale rol. Klik hier voor meer info.

Kunnen we helpen? Meld je dan aan met een vraag om info, of neem rechtstreeks contact met ons op.

THUISHULP

Het is mogelijk dat je naast verpleegkundige zorg ook behoefte hebt aan hulp bij het huishouden. Indien je hierover meer informatie wenst, klik dan hier

AANMELDEN

Zoek je verpleging aan huis voor jezelf of voor een familielid of kennis, meld je dan aan via het contactformulier.