Onze samenwerking met instellingen 2018-06-04T21:13:18+00:00
Loading...

Onze samenwerking met instellingen

vzw verpleging aan huis

Peter Benoitstraat 48
9100 Sint-Niklaas

T 03 776 60 01

home  email  facebook

facebook

Werkt u in opdracht van een voorziening voor personen met een beperking, een service flat of woonzorgcentrum, of een herstelbedrijf?

Vzw Verpleging aan Huis werkt al sinds 1990 samen met instellingen voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Onze dienstverlening naar deze instellingen is dan ook heel efficiënt en doordacht georganiseerd.

Vzw Verpleging aan Huis wijst aan iedere instelling een vast team verpleegkundigen toe. Deze doen ’s ochtends en ’s avonds een verpleegronde waarin ze ononderbroken zorgen verlenen aan de bewoners van de instelling.

Bovendien is er binnen elk team een verantwoordelijke. Deze is het aanspreekpunt voor de instelling en is ook verantwoordelijk voor de coördinatie van het team.

TAKEN VAN DE VERPLEEGKUNDIGE

De verpleegkundigen verlenen op hun verpleegronde zowel verpleegkundige als hygiënische zorgen aan de bewoners.
Anders dan bij de thuisverpleging behoren zorgen die niet opgenomen zijn in de nomenclatuur (bvb. klaarzetten van medicatie, toedienen van aerosol, …) niet tot het takenpakket van onze verpleegkundigen.

KOSTEN

Een instelling die een beroep doet op de diensten van vzw Verpleging aan Huis, hoeven hiervoor niets te betalen. De kosten worden rechtstreeks door de mutualiteit aan ons betaald via het derdebetalerssysteem.

AANSLUITEN

Momenteel hebben we teams in volgende instellingen:

 

Overweeg je om samen te werken met vzw Verpleging aan Huis en op onze diensten een beroep te doen? Voor meer informatie en concrete afspraken, neem dan contact op met onze coördinator:

HUGO BAERTHUGO BAERT

0496-16 76 74
hugo.baert@vzwverplegingaanhuis.be