Zelfstandig verpleger 2018-06-04T21:18:45+00:00
Loading...

Zelfstandig verpleger

vzw verpleging aan huis

Peter Benoitstraat 48
9100 Sint-Niklaas

T 03 776 60 01

home  email  facebook

facebook

Werkt u in opdracht van een voorziening voor personen met een beperking, een service flat of woonzorgcentrum, of een herstelbedrijf?

Als je overweegt om als zelfstandige verpleegkundige / zorgkundige aan te sluiten bij vzw Verpleging aan Huis, dan geniet je alvast tal van voordelen!
  • vzw Verpleging aan Huis staat in voor al uw administratie (excl. Boekhouding);
  • vzw Verpleging aan Huis organiseert gratis bijscholingen;
  • je ontvangt een bonus wanneer je jaarlijks 25 team en 20 bijscholingsuren bijwoont;
  • Je kan sommige verpleegbenodigdheden gratis afhalen bij de thuiszorgwinkel;
  • dankzij onze groepspolis ben je verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en beroepsrisico’s;
  • bij een specifieke zorg kan je makkelijk een beroep doen op een van onze referentieverpleegkundigen.
WERKGEBIED

Onze thuisverpleging is actief in zowat het ganse Waasland (groot Sint-Niklaas, Beveren, groot Sint-Gillis, Stekene) maar ook in de omgeving van Lokeren, Zele, Hamme en Waasmunster. Elke regio heeft een vast team van verpleegkundigen.

Daarnaast zijn we ook werkzaam in instellingen voor mensen met een handicap in Sint-Niklaas, Gent en Brugge.

WERKEN IN EEN TEAM

In elke regio is een zelfstandige verpleegkundige verantwoordelijk voor het organiseren van teamvergaderingen, het regelen van de werkplanning en het opvolgen van voorschriften. Deze verpleegkundige werkt zelf ook actief mee op de verpleegronde en kent dus de patiënten.

Vooraleer je een van onze teams komt versterken, neemt een van de collega’s je mee op de verpleegronde om kennis te maken met de patiënten.
Ongeveer 1 keer per maand is er een teamvergadering. Daar bespreken we de situatie van de patiënten, de verlofplanning, scores van Katz-schalen, enz…

WERKEN IN EEN INSTELLING

De verpleegkundigen die werken in een instelling voor mensen met een handicap zijn voornamelijk verantwoordelijk voor het toedienen van hygiënische zorgen en het installeren van bewoners in bed of rolstoel. Per instelling is er een teamverantwoordelijke die dezelfde taken op zich neemt als de regioverantwoordelijke in de thuisverpleging.